Rugaciune pentru cei morti
credinta mea
Parteneri
credinta mea
Categoria : rugaciuni - Subcategoria : generale
Articolul precedent (Rugaciune pentru cei rai )
Rugaciune pentru cei rai
Articolul urmator (Rugaciune pentru cei bolnavi )
Rugaciune pentru cei bolnavi
Recomanda, printeaza, adauga la Social networking :
Print | trimite prin yahoo messenger |
Rugaciune pentru cei morti
Bunule Doamne, aminteste-Ti de robii Tai (numele) si iarta-le lor greselile pe care le-au savarsit in timpul vietii lor, pentru ca nimeni nu este fara de pacat in afara de Tine, care ai puterea sa dai pace celor plecati dintre cei vii.

Prin Dumnezeiasca Ta intelepciune si dragoste pentru oameni, Tu binecuvantezi si dai fiecaruia ceea ce are nevoie. Mantuitorule, odihneste sufletele robilor Tai (numele) care si-au pus nadejdea in Tine Atotputernicule.


In mijlocul sfintilor, Iisuse Cristoase, odihneste sufletele robilor Tai, acolo unde nu este durere nici intristare, ci viata fara de moarte.
Amin.


Nume: vlad marian
Email: narcisnicu@yahoo.com
Comentariu: Bunule Doamne, aminteste-Ti de robii Tai Vlad-Marian si iarta-le lor greselile pe care le-au savarsit in timpul vietii lor, pentru ca nimeni nu este fara de pacat in afara de Tine, care ai puterea sa dai pace celor plecati dintre cei vii.

Prin Dumnezeiasca Ta intelepciune si dragoste pentru oameni, Tu binecuvantezi si dai fiecaruia ceea ce are nevoie. Mantuitorule, odihneste sufletele robilor Tai Vlad-Marian care si-au pus nadejdea in Tine Atotputernicule.

In mijlocul sfintilor, Iisuse Cristoase, odihneste sufletele robilor Tai, acolo unde nu este durere nici intristare, ci viata fara de moarte.
Amin.
Nume: Olga
Email: Olicalungu@gmail.com
Comentariu: Doamne te rog te il iarta pe taticul meu care sa stins din viata la data de 17.01.2016...odihneste-i sufletul in liniste!!!
Nume: mircea
Email: popescumircea803@yahoo.com
Comentariu: Aceasta rugaciune este pentru sotia mea Sofica care a murit in anul 2009-Iulie-18..... Iubirea mea..Dumnezeu sa-tideschida portile raiului si sa-ti ofere un loc linistit unde sa poti veghea asupra mea si a copiilor nostri.Imi este tare dor de tine,de imbratisarile tale,de vocea ta,de mingiierile tale...mi-e dor de tine!Iti multumesc pentru cei mai frumosi ani ai vietii mele si iartama ca nu ti-am spus mai des acest lucru,cit de mult te iubesc.Odihneste in pace,in loc cu verdeata si multa lumina.
Nume: sandor gavril
Email: gabisandor@yahoo.com
Comentariu: Doamne odihneste sufletul robului tau Ioan si fa-i lui tarana usoara si iarta-i lui toata greseala cea de voie si cea fara de voie si binecuvanteaza-l pe el Doamnein loc cu verdeata si lumina si iarta-i lui Doamne toate pacatele savarsite cu trupul sau cu gandulca tu esti singurul fara de pacat, binecuvanteaza-i Doamne pe toti cei adormitisi fa-le lor tarana usoara. Dragul meu tata iarta-ma daca ti-am gresit vreodata cu ceva. Amin.
Nume: anna
Email: dulce.maria69@yahoo.es
Comentariu: Doamne odihneste sufletul robului tau sandor.si fai lui tarana usoara si iartai lui toata gresala ce de voie si cea fara de voi si binecuvanteazal pe el doamne in loc cu verdeata si lumina si iartai lui doamne toate pacatele savarsite cu trupul sau cu gandul ca tu esti singurul fara de pacat , binecuvanteazai Doamne pe totii cei adormiti si fale lor tarana usoara si liniste si pace , iartale lor pacatele cu voie sau fara voia lor Amin Duminezeu sa-i ierte si sa le faca tarana usoara Si dragul meu tata iartama daca tiam gresit vrodata cu ceva Amin
Nume: nina
Email: nina_barcov@yahoo.com
Comentariu: Doamne odihneste sufletul mamei mele Paraschiva, decedata acum 7 ani, pe 31 ian 2008
Nume: valentin
Email: vali_dinamoovistu@yahoo.com
Comentariu: Doamne odihneste sufletul robului tau Valentin si fai lui tarana usoara si iartai lui toata gresala ce de voie si cea fara de voi si binecuvanteazal pe el doamne in loc cu verdeata si lumina si iartai lui doamne toate pacatele savarsite cu trupul sau cu gandul ca tu esti singurul fara de pacat , binecuvanteazai Doamne pe totii cei adormiti si fale lor tarana usoara si liniste si pace , iartale lor pacatele cu voie sau fara voia lor Amin Duminezeu sa-i ierte si sa le faca tarana usoara Si dragul meu tata iartama daca tiam gresit vrodata cu ceva Amin

Nume: raluka
Email: andrapopa2000@yahoo.com
Comentariu: DOAMNE odihneste-mi surioara mea mai mica si iartai toate greselile a plecat mult prea devreme dintre noi .. tu aveai mai mare nevoie de ea tineo pe ea langa tine e mica si inca nu stie cum sa descurce spunei ca o iubesc si ca ii vorbesc in fiecare seara spunei sa ma ierte daca am gresit fata de ea .AMIN
Nume: Cristina csobi
Email: Cristinacipri10@gmail.com
Comentariu: Ma rog pt . Dragul meu sot care a plecat de langa mine in 5/8/14 ! Te iubesc si te voi iubi mereu ! Doamne dumnezeule ai grija de el . Cipri te iubesc
Nume: Cornel
Email: vkornelius56@googlemail.com
Comentariu: Iubirea mea...Dunezeu sä-ti deschidä portile Raiului si sä-ti ofere un loc linistit de unde sä poti veghea asupra mea si a copiilor nostri.Mi-e dor imens de mult de tine,mi-e dor de imbrätisärile tale de vocea ta de mingiierile tale...mi-e dor de tine!!Multumesc pentru cei mai frumosi ani ai vietii mele si iartämä cä nu ti-am spus mai des,cit de mult te iubesc.Odihneste in pace in pace, mä bucur nespus de mult cä nu mai ai dureri si tristete,iar ochii täi frumosi zimbesc ,poate,din nou!Te iubesc,te-am iubit si te voi iubi mereu si mi-as dori ca toate povestile de iubire sä fie la fel de frumoase ca a noasträ.Dumnezeu sä te odihneascä in pace...si ca totdeauna..."iubite cafeaua este gata...!"
Nume: veronica
Email: veronel1504@yahoo.com
Comentariu: Ma rog pentru sufletul MAMEI MELE ALA, care a plecat de linga noi pe 3 noiembrie 2013. DOAMNE AI GRIJA DE MAMICUTZA MEA SI DAI LUMINA SI LINISTE IN SUFLET. FIE MAMICUTZA MEA IN RAI SA SE BUCURE SI SA GUSTE DIN FRUCTELE RAIULUI. NOI AICI NE VOM RUGA PENTRU EA,PENTRU SUFLETELUL MAMEI SI CIT VOM TRAIO SA O POMENIM. MAMA,MAMICA,MAICUTZA MEA TARE NE MAI LIPSESTI,TARE,MA ROG PENTRU TINE,SI STIU CA NE VEZI DE ACOLO DE SUS SI ESTI CU NOI ALATURI. MAMICA,IARTAMA PENTRU TOT SI TE IUBESC NESPUS DE MULT. ODIHNESTE TE IN PACE.
Nume: danielaz
Email: albadanni@yahoo.com
Comentariu: Ma rog ptr iubita mea bunica mamaAurica, a carei aniversare ar fi fost azi, si ptr bunicul meu Ioan si ptr iubita mea surioara Anisoara, nelipsita din inimile noastre. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace. Amin.
Nume: Mircea
Email: mircea32x@yahoo.com
Comentariu: Ma rog pentru sufletul mamei mele Maria, ca sa-i fie iertate greselile din timpul vietii si sa isi gaseasca odihna vesnica in Imparatia lui Dumnezeu. "Mama" este un cuvant sfant! Din 29 august 2013 eu nu mai am cui sa ma adresez cu acest cuvant scump! Mama mea draga si scumpa, chiar daca tu nu poti citi mesajul acesta, sa stii ca te voi iubi mereu si te voi purta mereu in inima si in sufletul meu. Doamne Sfinte Dumnezeule, te rog aseaza sufletul mamei mele in Imparatia Ta Cereasca! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe toti cei care sunt pomeniti aici
Nume: Cristian
Email: cristianphpl@yahoo.com
Comentariu: ma rog pentru bunica mea ca Dumnezeu sa ii ierte greselile din timpul vietii si sa ii odihneasca sufletul in pace.
Nume: Crina
Email: tinanabi23@yahoo.com
Comentariu: Sper ca Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Sher Nabi tatal sotului meu care dupa o lupta cu amiforza laterala sclerotica sa stins din viata azi 2 julie 2013. Este cea mai cumplita boala care ataca pacientul nu mai pleaca. Nu-I doresc nimanui sa aiba aceata boala. Dumnezeu a decis. Amin!!
Nume: belciu mirela
Email: belciu.mirela@yahoo.com
Comentariu: ma rog ptr sufletu fratelui meu mort inecat in italia 16 06.2013. Dumnezeu sal odihneasca in pace,SI SAI IERTE PACATELE.Durereaeste mare ca trebuie sa il duc lui mama mea in secriu acasa
. Mie f dor de el nu pot rezista in italia fara el.
Nume: Irina
Email: Trmgyh2000@yahoo.com
Comentariu: Ma rog pentru bunica mea, Minodora, care a s-a stins din viata dupa o grea lupta cu cancerul, joi, 09/05/2013 si de care nu am putut sa-mi iau ramas bun pt ca ma aflu foarte departe. Iart-o Doamne, pentru toate pacatele si primeste-o in Imparatia Cerului. Dumnezeu sa o odihneasca in pace.Nu voi uita niciodata de cate ori ne asezam la masa cu totii impreuna si era bucurie si voie buna.
Nume: Alexandra
Email: ale.japanese@yahoo.com
Comentariu: Doamne iarta-l pe bunicul meu care a murit astazi , 06.05.2013 ! Doamne, odihnestei sufletul , bunicului meu Emil . Ma rog , la tine sa fie linistit acolo unde s-a dus. Amin.
Nume: Mihaela
Email: mireasmihaelaaurora@yahoo.com
Comentariu: Ma rog pentru tatal meu care a pkecat de langa mine pe 16 februarie 2013, macinat de o boala cumplita, D
umnezeu sa-i ierte toate pacatele care le-a savarsit in timpul vietii,sa-i odihneasca sufletul acolo unde nu este nici intristare, nici durere ci viata fara de moarte. Imi este foarte dor de el!
Nume: Catalin
Email: cata_botezatu@yahoo.com
Comentariu: Odihneste, Doamne Dumnezeule, sufletul bunicului meu, Virgiliu, primeste-l in Imparatia Cerurilor, pentru ca Bunatatea Ta e nesfarsita si iertarea pacatelor la tine este, Parintele nostru ceresc, mantuieste, te rog, pe parintele meu pamantesc si iarta-i lui pacatele, pentru ca numai Tu poti asta! Iti multumesc, Doamne, Slava Tie, Sfanta Treime! Amin.
Nume: Te
Email: abela@yahoo.com
Comentariu: Doamne iarta-l pe bunicul meu care a murit astazi 13/03/2013!.A fost un om foarte bun ce mi-a inseninat copilaria!!!!Am multe amintiri frumoase cu el. Iarta-i Doamne toate greselile cu voie si fara voie si aseaza-l in lumea celor drepti. A murit in spital la 6 dimineata,fara preot, eu stau la 2000 de km distanta si nu am reusit sa il vad inainte sa moara, poate puteam schimba ceva, poate il puteam ajuta sa mai lupte daca eram acolo. Urasc strainatatea!!!
Nume: Diana
Email: i_diana07@yahoo.it
Comentariu: Ma rog pentru iertarea pacatelor surorii mele Roxana,pentru odihna sufletului ei,pentru mantuirea ei!Amin
Nume: Daniela
Email: daciarom@freenet.de
Comentariu: Ma rog pentru parintii mei Dumitru si Anica - sa le dea D-zeu liniste, sa fie iertati de greselile stiute sau nestiute si sa fie mantuiuti. Asa sa fie! Amin!
Nume: cristina
Email: marcu_crystyna@yahoo.com
Comentariu: Ajut-o Doamne pe sora mea Corina care s-a stins din viata pe 19 noi.2012 dupa o grea suferinta si iarta-i toate greselile si daca i-am gresit si eu vreodata spune-i te rog sa ma ierte.
Nume: bunea violeta
Email: violeta bunea @70hotmeil.it
Comentariu: astazi mama mea anplinea 54 de ani dar sa stins din viata anainte cu 9 ani ,dupa o cumplita suferinta .dar si tatal meu cu 5 zile anainte .dumnezeu sa mi binecuvinteze ,am avut cei mai minunati parinti .
Nume: Ioan Horea
Email: horea@hotmail.com
Comentariu: Aceasta rugaciune sa fie pentru bunica mea Maria care s-a stins din viata dupa grea suferinta, azi 8 Octombrie 2012.
Nume: eli
Email: elionora toma@yahoo.ro
Comentariu: Ma rog pt fratele meu Tudor care a plecat la Domnul astazi 3 luni.
Nume: diana
Email: littledavidboy@yahoo.co.uk
Comentariu: Aceasta rugaciune sa fie pt bunicul meu care a murit azi27 09 2012 si nici macar nu mi-am putut lua ramas bun pt k nu am fost langa el DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA SI SA TE IERTE DE TOATE PACATELE SI PE TINE SI PE BUNICA NU VA VOM UITA NICIODATA
Nume: ADRIANA
Email: lavinia.sorina@yahoo.com
Comentariu: ACEASTA RUGACIUNESA FIE PENTRU FRATIORUL MEU SCUMP CARE A PLECAT DINTRE NOI PREA DEVREME 29.07 2012 ..AZI SUNT 40 DE ZILE DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE SUFLETUL TAU TE VOI IUBI MEREU CHIAR DACA TU ESTI DEPARTE.............FRATE DRAG
Nume: Nicoleta
Email: nico17ro@yahoo.com
Comentariu: Acesta rugaciune sa fie pentru mautsa si bunica mea care sunt acum in Imparatia Cerurilor,Dumnezeu sa le odihneasca sufletele in pace,Amin
Nume: Adriana
Email: adavenczel@yahoo.com
Comentariu: Aceasta rugaciune sa fie pentru tatal meu care a plecat de langa mine pe 26.08.2005.Te voi iubi mereu si te voi pastra in gand,cel mai bun si drag tata din lume.Dumnezeu sa te odihneasca in pace!
Nume: alina
Email: rette_mich92@yahoo.com
Comentariu: Aceasta rugaciune sa fie pentu bunicul meu I Victor care pe data de 03.08.2012 a plecat dintre noi poate unde unde e mai bine fara boala,fara suparare,fara tristete.Dumnezeul nostru te rugam sa-i ierti pacatele vrute si nevrute,curatestei sufletull de intunecimea pe care o avea prin imperfectiunea pe care o avem si tataie nu uita ca mereu te voi iubi si imi pare rau ca n-am apucat sa ne luam ramas bun si totul a fost prea dintr-o data,sa fii binecuvantat.Amin
Nume: Adina
Email: freeland@yahoo.com
Comentariu: Odihneste, Doamne Dumnezeule, sufletul tatalui meu, Nicolae, primeste-l in Imparatia Cerurilor, pentru ca Bunatatea Ta e nesfarsita si iertarea pacatelor la tine este, Parintele nostru ceresc, mantuieste, te rog, pe parintele meu pamantesc si iarta-i lui pacatele, pentru ca numai Tu poti asta! Iti multumesc, Doamne, Slava Tie, Sfanta Treime! Amin.
Nume: Cirpian
Email: honcasciprian@yahoo.com
Comentariu: Aceasta rugaciune sa fie si pentru tatal meu H Vasile care pe data de 16.06.2012 sa inbolnavit si pe 23.06.2012 a murit.Te voi pastra mereu in gindul meu desi ca nam mai ajuns acasa sa te pot vedea si sati spun ce dor mieste de tine.Ai murit strif¡gindumi numele .Te voi iubii meru.Ma rog pentru tine sa ajungi in Imparatia celor Drepti si sa ne poti veghea pururea.Al tau fiu CIPI
Nume: gratiela
Email: gratiella_22@yahoo.com
Comentariu: aceasta rugaciune sa fie pentru tatal meu Pircalabioru Constantin care a plecat dintre noi in 13.06.2012.Te voi iubi toata viata mea tati,mi-e dor de tine,mi-e greu fara tine.daca as mai trai 1000 de vieti as vrea sa fi tot tu tatal meu.in fiecare secunda ma gandesc la tine.te iubesc cu toata fiinta mea.aceasta rugaciune sa fie si pentru bunicul meu Dragomir Gheorghe decedat in 30.06.2008.ai grija de tati te rog mult tataie.va iubesc mult.
Nume: alina
Email: alina_corina2007@yahoo.com
Comentariu: aceasta rugaciune as vrea sa o dedic tatalui meu vasile mamei mele maria surorii mele angela , sa le odihneasca dumnezeu sufletul sa ii apere si sa nu ma uite sa fie mere alaturi de mine si de familia mea
.va rog frumos sa nu fi-ti suparati pe mine si sa veniti in visele mele .va astept cu drag
Nume: alexandra
Email: miaalex12@yahoo.com
Comentariu: aceasta rugaciuni as dedica-o iubitului meu Silviu care a murit in 11.1.12...TE IUBESC SI TE VOI IUBI MEREU INGERAS! desi nu am avut parte de multa liniste in relatia noastra, fie ca Dumnezeu sa ne ofere aceasta sansa in Imparatia lui! sa ma astepti puiul meu! te voi iubi mereu SILVIU <3
Nume: Maria Iosif
Email: MYOUN@SEGAS.COM.EG
Comentariu: Aceasta rugaciune sa fie pentru fratele meu Stefan care a murit ieri 07-04-2012 in simbata lui Lazar,Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace ,sa-i ierte toate pacatele si sa-l aseze in Imparatia vesnica intre ingeri si intre sfinti.
Te iubesc si te voi iubi dincolo de moarte bietul meu frate
Nume: Alexandra
Email: alexa_mihalache@yahoo.com
Comentariu: aceasta rugaciune este pentru buna mea mamaie IOANA, care a murit pe 22.03.2012. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace!
Nume: Glod Ioana-Roxana
Email: corazon_delia@yahoo.com
Comentariu: Aceasta rugaciune sa fie pentru bunicul meu Martin Vasile,tatal meu care murit acum de 8 martie Glod Danut ,Dumnezeu sa-l lerte pt ce a facut.Odihneasca-se in pace acolo unde nu este durere nici intristare si viata fara de morte asa cum spune rugacinea.Amin Si nu in ultimul rand Glod Ioana.Glod Sterian si toti reposatii.D-zeu sa ii ierte si sa se odihneasca in pace.Tata sa nu uiti niciodata cat te-am iubit!!
Nume: corina
Email: corrina2002us@yahoo.com
Comentariu: aceasta rugaciune sa fie pentru mama mea EMILIA POPA care a decedat in ziua de 25 noiembrie 2011.DUMNEZEU sa o odihneasca in pace si sa-i ierte greselilefacute cu sau fara voia ei.te voi iubi mereu mama mea scumpa..AMIN
Nume: DanaGeambasu
Email: gdanielaiuliana@ yahoo. Ro
Comentariu: Aceaste rugaciuni sa fie pt Geambasu Marin , pt tati meu , pt iubirea mea viata mea ai grije doamne de el te iubesc tati meu nu team uitat esti in gandul si in sufletul meu mereu vino la mine in vis mie dor de tine nu team vazut de 9 ani imi lipsesti mult ai grije de noi de frati mei si de zana ta Dumnezeu sa aiba grije de tine sa te tina linga el si u sa ii spui mereu sa ne binecuvanteze si u tati meu de acolo de unde esti te pup tatica mea
Nume: camelia
Email: cameliafarca@yahoo.com
Comentariu: Aceasta rugaciune sa fie si pentru sufletul unchiului meu Andrei care sa stins din viata in 2012 februarie si este astazi inmormantat.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa-i ierte toate pacatele facute cu voia sau fara voia lui. Amin

Nume: pau
Email: silviu_1310
Comentariu: Aceasta rugaciune este pentru un suflet drag, ce a insemnat enorm in viata mea dar a plecat prea devreme si prea neasteptat. 20.01.2012. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Nume: radu
Email: radu_marian28@yahoo.com
Comentariu: acesta rugaciune este pentru fratele meu Radu Dan care a murit in 23.09.2011 ,Dzeu sai ierte pacatele si sai mantuiasca sufletul ,Ai grije Doamne Isuse de el
Nume: Todirascu Bogdan
Email: zeus_tody@yahoo.com
Comentariu: Aceasta rugaciune sa fie si pentru bunicii mei Mitica Si Valeria Baboi care au murit in data de 05.08.2011.Mamaica si Tataicu m-au crescut 14 ani..imi este tare dor de ei ... Odihniti-va in pace iubitii mei bunici .
Nume: gabriela
Email: asandeigabriela@yahoo.co.uk
Comentariu: aceasta rugaciune sa fie si pentru fratele meu Mihai Cristian(decedat 17 11 2011) care a plecat prea devreme de langa noi!! Vei fii mereu in inimile noastre !!! Odihneste-te in pace suflet bland!!
Nume: Adriana
Email: adavenczel@yahoo.com
Comentariu: Aceasta rugaciune este si pentru socrul meu,care ne-a parasit la 13-12-2002 si pe care l-am iubit ca pe un tata fiid un om deosebit.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Nume: Mirea Daniela
Email: mirea_dany@yahoo.com
Comentariu: Aceasta rugaciune este si pentru dragul meu tata, ARISTOTEL, care ne-a parasit la data de 30.11.2011. Te vom iubi mereu tati!!!!! Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace!
Nume: crina
Email: crinamihaimatioca@yahoo.com
Comentariu: aceasta rugaciune pentru sotul meu care team iubit si te voi iubi mereu. decedat 12-10 2011 italia te iubim mult sotia ta si fiul lorenzo
Nume: crina
Email: crinamihaimatioca@yahoo.com
Comentariu: decedat 12-11 2011 pentru sotul meu care nea parasit mult prea devreme.ramai mereu in inimile noastre
Nume: Mircea Rusu
Email: mircears@yahoo.com
Comentariu: Odihneste in pace pe tatal meu Doamne!
Nume: ana
Email: ana.rus@hotmail.it
Comentariu: pentru mama mea care a plecat de linga mine pe 02 11 09 si care imi lipseste enorm de mult TE VOI IUBI MEREU
Nume: printesa
Email: ella_mih64@yahoo.com
Comentariu: pentru Toader plecat dintre noi pe 12.07.2011, nu il voi uita niciodata!
Nume: paula
Email: teonasan@yahoo.com
Comentariu: Aceasta rugaciune este si pentru tatal meu care ne-a parasit pentru totdeauna in data de 15.07.2011.Te voi iubi mereu ! Dumnezeu sa-l ierte !
Nume: carmen moldovan
Email: carmen.moldovan6@gmail.com
Comentariu: aceasta rugaciune sa fie pentru iubitul meu tata care ne-a parasit pentru totdeauna in data de 16/06/2011. te voi iubi mereu! dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace !
Nume: Elena
Email: Elllys_83@yahoo.com
Comentariu: Aceasta rugaciune este si pentru bunul si iubitul meu tata care ne a parasit pentru totdeauna in data de 01.04.2011.Te voi iubi mereu!Dumnezeu sa te odihneasca in pace!
Nume: Oana
Email: raditaoana@yahoo.com
Comentariu: O rugaciune pentru scumpul nostru tata Costel, care a plecat dintre noi mult prea devreme. Vesnic vei fi prezent in sufletele noastre, te vom iubi mereu! Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace!
Nume: Ionica
Email: boleac_ionica@yahoo.com
Comentariu: Aceasta rugaciune este pentru dragul meu tata Vasile, plecat dintre noi pe 27.02.2011. Dumnezeu sa-l ierte.
Nume: Marius
Email: hintarimarius@yahoo.com
Comentariu: Aceasta rugaciune este pentru dragul meu tata Vasile ce a plecat de langa mine in 23 Martie 2011, Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.
Nume: melinda
Email: szabomelinda24@yahoo.com
Comentariu: Aceasta rugaciune este pentru scumpa mea bunica Ileana care a fost cea mai buna din lumea aceasta.Dumnezeu sa o ierte sa-o odihneasca in pace
Nume: laura
Email: laura.accountant@gmail.com
Comentariu: Aceasta rugaciune este pentru bunul si dragul meu tata Aurel, care a trecut in lumea celor drepti pe 30 martie 2011 si pentru mama mea Eleonora. Dumnezeu sa va ierte si sa va odineasca in pace, dragii si iubitii mei parinti !
Nume: Petre
Email: petre_j89@yahoo.com
Comentariu: Aceasta rugaciune este pt. sotia mea Maria care a decedat pe 28.01.2011.Nu o voi uita niciodata!Dumnezeu sa-i ierte sufletul ei bun.
Nume: Edgar
Email: CrazyPowerMD@mail.ru
Comentariu: Aceasta rugaciune este pentru bunica mea Anastasia care a plecat astazi.Dumnezeu sa o ierte!
Nume: Cristina
Email: cristdum@gmail.com
Comentariu: Aceasta rugaciune este si pentru tatal meu Ion car a plecat astazi
Nume: andreea
Email: xd_toxic_girl@yahoo.com
Comentariu: Aceasta rugaciune sa fie pentru Cristi,un foarte bun prieten care a plecat dintre noi mult prea devreme :(. Dumnezeu sa te ierte pentru alegerea facuta,dragul meu.Si fie ca bunul Dumnezeu sa te aibe in paza.! Nu te vom uita niciodata,Cristi !
Nume: margareta
Email: lucicacj@hotmail.com
Comentariu: Acum de ziula lui de SFANTUL IOAN il rog pe bunul Dumnezeu sa ii dea odihna vesnica tata-l lui meu....DUMNEZEU SA IL IERTE.
Nume: Felicia
Email: fely_felix73@yahoo.com
Comentariu: Aceasta rugaciune sa fie pentru tatal meu Constantin care a decedat acum 2 zile si pentru mama mea Viorica ,Dzeu sa-i odihneasca in pace...
Nume: ana
Email: anara959@yahoo.com
Comentariu: pentru tatal meu Gavril
Nume: Monica
Email: eleonora3@azet.sk
Comentariu: Aceasta rugaciune sa fie pentru mama mea Elisabeta si pentru tatal meu Stefan.Domnul sa-i odihneasca in pace..
Nume: Ioana
Email: ioanadraq26@yahoo.com
Comentariu: Aceasta rugaciune sa fie pentru tatal meu iubit Aurel-Ionel. Sper ca ti-i gasit alinareaundee te-ai dus. Esi in sufletul meu mereu
Nume: leonica
Email: leonicacioroianu@yahoo.com
Comentariu: aceasta rugaciune sa fie ptr fratele meu aurel si tatal meu ilarie dumnezeu sa-i odihneasca
Nume: laura
Email: laura.godja@yahoo.com
Comentariu: pentru cea care a fost lumina ochilor mei, comoara mea MAMA si care ieri a plecat in lumina. D-zeu sa o odihneasca!!
Nume: dorin
Email: dorinfsl@yahoo.com
Comentariu: pentu mama mea, care m-a parasit acum 3 saptamani! Dumnezeu sa o odihneasca!
Nume: vera
Email: stefanveronica11@yahoo.com
Comentariu: aceasta rugaciune sa fie pt bunica mea care ieri ma parasit pt tot restul vietii.DUMNEZEU SO ODIHNEASCA
Articole din aceeasi categorie :
1. Doamne, vifor de suparari si necazuri,
Doamne, puhoaie de ape si talazuri,
vin acum puhoaie de ape si talazuri.

2 .Doamne, au intrat pana in sufletul meu,
Dar nadejdea e la Tine, al meu Dumne Doamne vifon de suparari si necazuri   | Tu, cinstita cruce,
lemnule preadulce,
pavaza credintei,
arma biruintei,
vino azi pe cale
sa-ti dau inchinare
cu dreapta la frunte,
spre plete carunte,
cu dreapta la stele
sa culeg din ele,
Tu cinstita cruce   | 1.O, fecioara preacurata de-a pururi sfintita,
Tu, podoaba prodromitilor nebiruita,
Lauda inchinatorilor nebiruita…

2. Sfantul Petru Athonitul aflat-a prin tine
ca-i ales Muntele Athos sa ti se O fecioara precurata   | Doamne, Tu care nu voiesti moartea pacatosului, ci ca sa se intoarca si sa fie viu, Tu care Te-ai pogorat pe pamant tocmai spre a invia pe cei ce suspina si care sunt morti prin pacat si spre a-i face Rugaciune pentru cautarea unui duhovnic (COSMINA C.)   |  Miluieste-ma, Dumnezeule, dupa mare mila ta, si dupa multimea indurarilor tale sterge faradelegea mea.
   Mai vartos ma spala de faradelegea mea, si de pacatul meu ma curateste.
   Ca faradele PSALMUL 50 (COSMINA c.)   | Doamne, Tie ma rog, tine pe fratii mei (ori fratele meu) si surorile mele (ori sora mea) daruieste-le lor sanatate, viata lunga si darul Tau cel Sfant, ca sa umble in cararile Tale si sa faca cele ce rUGACIUNE PENTRU FRATI SI SURORI (C.C.C.)   | Cantarea intaia

Pe moartea ce se salbaticise de demult, prin nasterea ta, Stapana, ai surpat-o; pentru aceasta strigam tie : bucura-te mantuirea celor robiti, bucura-te innoirea tuturor, Stapana.
CANONUL DE RUGACIUNE CATRE PREASFANTA NASCATOARE DE DUMNEZEU (C.C.C.)   | Multumim Tie Doamne, Dumnezeul Puterilor, Care ne-ai invrednicit pe noi a sta si acum inaintea sfantului Tau jertfelnic si a cadea la indurarile Tale, pentru pacatele noastre si pentru pacatele cele d Prima Rugaciune Pentru Credinciosi (c.c.c.)   | Savarsirea Cuvioasei Maria Egipteanca

 

     de Sfantul Ioan Iacob

 

  In vremea noptii langa apa
 In lunca Sfantului Iordan
 Asteapta cautand in zare
 Un pustnic Calamonitean.
Sfantul Ioan Iacob (II C.C.)   | La usa milostivirii

    (rugaciune catre Maica Domnului)

 

     de Sfantul Ioan Iacob-Hozevitul

 

  Preasfanta Maica si Fecioara,

 Nadejdea sufletului meu,

 Tu esti a Sfantul Ioan Iacob-Hozevitul (C.C.C.)   | O Dumnezeu si Domn al Puterilor, Facator al intregii creatii, care din blandete si indurare incomparabila ai trimis pe singurul Tau Fiu, Domnul nostru Isus Cristos pentru salvarea omenirii, si care pr Rugaciunea Sfantului Vasile cel Mare   | Dumnezeule, Fiul tau unul-nascut i-a incredintat Mariei Magdalena, inaintea tuturor, vestirea bucuriei pascale. Da-ne te rugam ca prin mijlocirea si exemplul ei sa-l vestim pe Cristos cel inviat si Rugaciune catre Sfanta Maria Magdalena   | Sfinte Iosife, pazitorul si parintele feciorelnicilor, in a carui credincioasa paza a fost incredintata insasi nevinovatia, Isus Cristos si Fecioara fecioarelor, Maria, te rog cu umilinta, prin amando Rugaciune pentru curatie   | Adu-ti aminte de noi, fericite Iosife, si prin rugaciunile tale, mijloceste pentru noi la Isus, care a fost numit fiul tau. Dobandeste-ne si indurarea fericitei Fecioare, Mama lui Cristos, cel care v Rugaciunea Sfantului Bernardin de Siena catre Sfantul Iosif   | La tine alergam, fericite Iosife, in necazul nostru si plini de incredere cerem ocrotirea ta, dupa aceea a sfintei tale sotii.
    Pentru sfanta legatura de dragoste ce te-a unit cu neprihanita F Rugaciune catre Sfantul Iosif patronul Bisericii   | Sfanta Ana, mama Sfintei Fecioare Maria, eu vin astazi la tine cu inima plina de veneratie. Tu esti o faptura privilegiata si preaiubita, caci pentru sfintenia vietii tale ai fost socotita vrednica s Rugaciune catre Sfanta Ana, mama Sfintei Fecioare Maria   | Sfinte Ioachime, tu ai primit cinstea de a fi tatal aceleia care trebuia sa-l nasca pe Fiul lui Dumnezeu. Viata ta pilduitoare este un exemplu inaltator pentru mine.
    Dobandeste-mi harul sa c Rugaciune catre Sfantul Ioachim tatal Sfintei Fecioare Maria   | Trupul lui Cristos

  Sufletul lui Cristos sfinteste-ma
  Trupul lui Cristos mantueste-ma
  Sangele lui Cristos aprinde-ma de dragoste
  Apa coastei lui Cristos spala-ma
  Patima lui C Sfantul Ignatiu de Loyola   | Doamne, sunt al tau,
  si trebuie sa-ti apartin doar tie.
  Sufletul meu este al tau,
  si trebuie sa traiasca doar prin tine.
  Vointa mea este a ta,
  si trebuie sa te doreasca doar p Sfantul Francis de Sales   | Sfantul Francis de Paola   | Ziua I
  Sfinte Francisc, din tinerete te-ai lepadat de bunavoie de toate cele pamantesti spre a-l urma mai indeaproape pe Isus Cristos pe calea saraciei si a umilintei; exemplul tau i-a atras pe f Trei zile de rugaciune catre Sfantul Francisc de Assisi   | Dumnezeule, care i-ai dat sfantului Francisc sa devina asemenea chipului lui Cristos prin saracie si umilinta si sa intre bogat in ceruri in cantul de slava al ingerilor, da-ne te rugam ca umbland pe Rugaciune in cinstea Sfantului Francisc de Assisi   | Doamne, fa din mine un instrument al impacarii intre oameni:
Unde este ura eu sa aduc iubire,
Unde este vina eu sa aduc iertare,
Unde este dezbinare, eu sa aduc unire,
U Rugaciunea Sfantului Francisc de Assisi   | Sfanta Faustina a primit ca misiune de la Isus sa vesteasca lumii intregi nevoia noastra de a implora Mila Divina prin rugaciuni si meditatii. 

Isus a promis Sfintei Faustina urmatoarele haruri ce Sfanta Faustina Kowalska   | Preamarind, Doamne, puterea ta ne rugam tie cu umilinta, ca sfantul Gheorghe care l-a urmat pe Fiul tau in patimire, cu aceeasi generozitate sa ne ajute si pe noi in slabiciunile noastre.
Prin, Domnu Rugaciune catre Sfantul Gheorghe martir   | Sfanta Elena, tu ai fost chemata de Dumnezeu de la o conditie umila la marea demnitate de imparateasa; dar bunastarea materiala si onorurile pe care le aduce acest titlu nu te-au facut sa uiti ca daru Rugaciune catre Sfanta Elena   | Sfanta Edith Stein (1891-1942) 

Sfanta Edith Stein   | Sfinte Dumitru, tu ai fost ales de Dumnezeu si harazit sa ocupi functia de proconsul, in timpul crudului persecutor al crestinismului, Maximilian; lucrul acesta ti-a ingaduit sa poti vesti cu mai mult Rugaciune catre Sfantul Dumitru martir   | O, preamariti martiri ai lui Isus, Sfintii Cosma si Damian, voi v-ati dat vietile din iubire catre Dumnezeu,si spre ajutorarea aproapelui. V-ati incoronat martiriul cu o curajoasa proclamare a credin Sfintii Cosma si Damian   | Draga Sfanta Cecilia, un lucru sigur pe care-l cunoastem despre tine e ca ai devenit o martira eroica, fidela pana la capat lui Isus. Deasemenea cunoastem ca ai primit harul de a auzi ingerii cantand Sfanta Cecilia   |
Rezultate seo & © by Roagency
Schimb link: