Rugaciune catre Sfantul Nectarie
credinta mea
Parteneri
credinta mea
Categoria : rugaciuni - Subcategoria : generale
Articolul precedent (Adevarul si Calea )
Adevarul si Calea
Articolul urmator (Rugaciune pentru indeplinirea dorintelor )
Rugaciune pentru indeplinirea dorintelor
Recomanda, printeaza, adauga la Social networking :
Print | trimite prin yahoo messenger |
Rugaciune catre Sfantul Nectarie
O, preasfinte si intru tot laudate, mare facatorule de minuni Nectarie, primeste aceasta putina rugaciune de la noi, nevrednicii robi, caci catre tine, ca de la un adevarat izvor de tamaduiri si grabnic folositor si ajutator preaminunat scapand, si catre sfant chipul icoanei tale privind, cu lacrimi fierbinti ne rugam tie: Vezi, sfinte, durerile noastre, vezi saracia si ticalosia noastra. Vezi ranile sufletelor si ale trupurilor noastre.

Rugamu-ne tie, Nectarie Sfinte, sarguieste de ne ajuta cu neincetatele si sfintele tale rugaciuni, si ne sprijineste pe noi, robii tai. Ia aminte la suspinele noastre si nu trece cu vederea pre noi, ticalosii si scarbitii, ca stim, sfinte al lui Dumnezeu, ca de ai si patimit grele prigoniri pentru dragostea lui Hristos, dar prin ele ai aflat dar de la Dumnezeu si astazi luminat vietuiesti intru imparatia cea gatita sfintilor, fiindca ne-am incredintat ca si dupa mutarea ta din viata aceasta trecatoare, cine a nazuit la ajutorul tau si cu credinta ti s-a rugat, nu a ramas neajutat.

Ca cine te-a chemat pe tine, de minuni facatorule, si l-ai trecut cu vederea? Sau cui, intru dureri fiind, si spre ajutorul tau alergA˘nd, nu i-ai usurat suferinta?
Minunile si ajutorul tau ne-au facut si pe noi, ticalosii si scarbitii, sa te chemam intru ajutor. Auzit-am ca trupul tau a ramas neputrezit, pentru a intari in noi credinta in inviere. Auzit-am si ca din dragoste pentru norodul credincios, mai apoi L-ai rugat pe Dumnezeu ca binecuvantarea sfintelor tale moaste sa se raspandeasca in toata lumea. Stim, o, alesule ierarhe, de multimea tamaduirilor pe care le-ai savarsit, nou doctor fara de arginti aratandu-te. Nu cunoastem nici suferinta si nici durere, pe care sa nu le poti alina.


Nu cunoastem nici o boala careia tu sa nu ii poti aduce tamaduire, daca tamaduirea este spre mA˘ntuirea celor ce se roaga tie. Dar mai mult decat atat, nu numai ca ai tamaduit boli despre care doctorii ziceau ca nu pot fi tamaduite, ci si pe multi bolnavi i-ai ajutat a se intari in credinta si in rabdare, si sa ia plata de la Dumnezeu pentru osteneala lor. Si acestia, fara sa primeasca tamaduirea trupeasca, au primit tamaduirea sufleteasca si i-au multumit Domnului ca prin ghimpele bolii au fost adusi de la iubirea acestei lumi la iubirea celor sfinte, de la calea cea larga a patimilor la calea cea ingusta a mantuirii.

Aceste minuni ale tale, sfinte, ne-au facut si pe noi a crede ca la orice facere de bine esti gata ajutator si grabnic folositor si sprijin minunat. Drept aceea, suntem incredintati ca pe tot cela ce alearga la tine, cerand cu credinta ajutor, nu-l treci cu vederea. Pentru aceasta si noi credem ca si acum acelasi esti, sfinte, precum atunci cand i-ai ajutat pe cei care au alergat la tine. Slaba este credinta noastra, dar fiind scarbiti si pagubiti, la tine alergam cu credinta si cu lacrimi. Ingenunchind, rugamu-ne tie, Sfinte Ierarhe Nectarie, sa te rogi pentru noi lui Hristos Fiul lui Dumnezeu, Cela ce n-a trecut cu vederea rugaciunile tale cele jertfelnice, ci te-a ascultat si te-a intarit si te-a primit in cerestile locasuri.

Catre Acela roaga-te, ca sa fim si noi ajutati si miluiti pentru rugaciunile tale, si din pagube si necazuri izbaviti, ca sa laudam si sa binecuvantam si sa slavim intru tot laudatul si prea puternicul nume al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor.

Amin.


Nume: Neispravitu
Email: nneispravitu@yahoo.com
Comentariu: credeti in SF NECTARIE rugativa cu credinta va va ajuta
Nume: ricioiu gabriel
Email: lori_gabi2000
Comentariu: ma rog pentru toata lumea
Articole din aceeasi categorie :
1. Doamne, vifor de suparari si necazuri,
Doamne, puhoaie de ape si talazuri,
vin acum puhoaie de ape si talazuri.

2 .Doamne, au intrat pana in sufletul meu,
Dar nadejdea e la Tine, al meu Dumne Doamne vifon de suparari si necazuri   | Tu, cinstita cruce,
lemnule preadulce,
pavaza credintei,
arma biruintei,
vino azi pe cale
sa-ti dau inchinare
cu dreapta la frunte,
spre plete carunte,
cu dreapta la stele
sa culeg din ele,
Tu cinstita cruce   | 1.O, fecioara preacurata de-a pururi sfintita,
Tu, podoaba prodromitilor nebiruita,
Lauda inchinatorilor nebiruita…

2. Sfantul Petru Athonitul aflat-a prin tine
ca-i ales Muntele Athos sa ti se O fecioara precurata   | Doamne, Tu care nu voiesti moartea pacatosului, ci ca sa se intoarca si sa fie viu, Tu care Te-ai pogorat pe pamant tocmai spre a invia pe cei ce suspina si care sunt morti prin pacat si spre a-i face Rugaciune pentru cautarea unui duhovnic (COSMINA C.)   |  Miluieste-ma, Dumnezeule, dupa mare mila ta, si dupa multimea indurarilor tale sterge faradelegea mea.
   Mai vartos ma spala de faradelegea mea, si de pacatul meu ma curateste.
   Ca faradele PSALMUL 50 (COSMINA c.)   | Doamne, Tie ma rog, tine pe fratii mei (ori fratele meu) si surorile mele (ori sora mea) daruieste-le lor sanatate, viata lunga si darul Tau cel Sfant, ca sa umble in cararile Tale si sa faca cele ce rUGACIUNE PENTRU FRATI SI SURORI (C.C.C.)   | Cantarea intaia

Pe moartea ce se salbaticise de demult, prin nasterea ta, Stapana, ai surpat-o; pentru aceasta strigam tie : bucura-te mantuirea celor robiti, bucura-te innoirea tuturor, Stapana.
CANONUL DE RUGACIUNE CATRE PREASFANTA NASCATOARE DE DUMNEZEU (C.C.C.)   | Multumim Tie Doamne, Dumnezeul Puterilor, Care ne-ai invrednicit pe noi a sta si acum inaintea sfantului Tau jertfelnic si a cadea la indurarile Tale, pentru pacatele noastre si pentru pacatele cele d Prima Rugaciune Pentru Credinciosi (c.c.c.)   | Savarsirea Cuvioasei Maria Egipteanca

 

     de Sfantul Ioan Iacob

 

  In vremea noptii langa apa
 In lunca Sfantului Iordan
 Asteapta cautand in zare
 Un pustnic Calamonitean.
Sfantul Ioan Iacob (II C.C.)   | La usa milostivirii

    (rugaciune catre Maica Domnului)

 

     de Sfantul Ioan Iacob-Hozevitul

 

  Preasfanta Maica si Fecioara,

 Nadejdea sufletului meu,

 Tu esti a Sfantul Ioan Iacob-Hozevitul (C.C.C.)   | O Dumnezeu si Domn al Puterilor, Facator al intregii creatii, care din blandete si indurare incomparabila ai trimis pe singurul Tau Fiu, Domnul nostru Isus Cristos pentru salvarea omenirii, si care pr Rugaciunea Sfantului Vasile cel Mare   | Dumnezeule, Fiul tau unul-nascut i-a incredintat Mariei Magdalena, inaintea tuturor, vestirea bucuriei pascale. Da-ne te rugam ca prin mijlocirea si exemplul ei sa-l vestim pe Cristos cel inviat si Rugaciune catre Sfanta Maria Magdalena   | Sfinte Iosife, pazitorul si parintele feciorelnicilor, in a carui credincioasa paza a fost incredintata insasi nevinovatia, Isus Cristos si Fecioara fecioarelor, Maria, te rog cu umilinta, prin amando Rugaciune pentru curatie   | Adu-ti aminte de noi, fericite Iosife, si prin rugaciunile tale, mijloceste pentru noi la Isus, care a fost numit fiul tau. Dobandeste-ne si indurarea fericitei Fecioare, Mama lui Cristos, cel care v Rugaciunea Sfantului Bernardin de Siena catre Sfantul Iosif   | La tine alergam, fericite Iosife, in necazul nostru si plini de incredere cerem ocrotirea ta, dupa aceea a sfintei tale sotii.
    Pentru sfanta legatura de dragoste ce te-a unit cu neprihanita F Rugaciune catre Sfantul Iosif patronul Bisericii   | Sfanta Ana, mama Sfintei Fecioare Maria, eu vin astazi la tine cu inima plina de veneratie. Tu esti o faptura privilegiata si preaiubita, caci pentru sfintenia vietii tale ai fost socotita vrednica s Rugaciune catre Sfanta Ana, mama Sfintei Fecioare Maria   | Sfinte Ioachime, tu ai primit cinstea de a fi tatal aceleia care trebuia sa-l nasca pe Fiul lui Dumnezeu. Viata ta pilduitoare este un exemplu inaltator pentru mine.
    Dobandeste-mi harul sa c Rugaciune catre Sfantul Ioachim tatal Sfintei Fecioare Maria   | Trupul lui Cristos

  Sufletul lui Cristos sfinteste-ma
  Trupul lui Cristos mantueste-ma
  Sangele lui Cristos aprinde-ma de dragoste
  Apa coastei lui Cristos spala-ma
  Patima lui C Sfantul Ignatiu de Loyola   | Doamne, sunt al tau,
  si trebuie sa-ti apartin doar tie.
  Sufletul meu este al tau,
  si trebuie sa traiasca doar prin tine.
  Vointa mea este a ta,
  si trebuie sa te doreasca doar p Sfantul Francis de Sales   | Sfantul Francis de Paola   | Ziua I
  Sfinte Francisc, din tinerete te-ai lepadat de bunavoie de toate cele pamantesti spre a-l urma mai indeaproape pe Isus Cristos pe calea saraciei si a umilintei; exemplul tau i-a atras pe f Trei zile de rugaciune catre Sfantul Francisc de Assisi   | Dumnezeule, care i-ai dat sfantului Francisc sa devina asemenea chipului lui Cristos prin saracie si umilinta si sa intre bogat in ceruri in cantul de slava al ingerilor, da-ne te rugam ca umbland pe Rugaciune in cinstea Sfantului Francisc de Assisi   | Doamne, fa din mine un instrument al impacarii intre oameni:
Unde este ura eu sa aduc iubire,
Unde este vina eu sa aduc iertare,
Unde este dezbinare, eu sa aduc unire,
U Rugaciunea Sfantului Francisc de Assisi   | Sfanta Faustina a primit ca misiune de la Isus sa vesteasca lumii intregi nevoia noastra de a implora Mila Divina prin rugaciuni si meditatii. 

Isus a promis Sfintei Faustina urmatoarele haruri ce Sfanta Faustina Kowalska   | Preamarind, Doamne, puterea ta ne rugam tie cu umilinta, ca sfantul Gheorghe care l-a urmat pe Fiul tau in patimire, cu aceeasi generozitate sa ne ajute si pe noi in slabiciunile noastre.
Prin, Domnu Rugaciune catre Sfantul Gheorghe martir   | Sfanta Elena, tu ai fost chemata de Dumnezeu de la o conditie umila la marea demnitate de imparateasa; dar bunastarea materiala si onorurile pe care le aduce acest titlu nu te-au facut sa uiti ca daru Rugaciune catre Sfanta Elena   | Sfanta Edith Stein (1891-1942) 

Sfanta Edith Stein   | Sfinte Dumitru, tu ai fost ales de Dumnezeu si harazit sa ocupi functia de proconsul, in timpul crudului persecutor al crestinismului, Maximilian; lucrul acesta ti-a ingaduit sa poti vesti cu mai mult Rugaciune catre Sfantul Dumitru martir   | O, preamariti martiri ai lui Isus, Sfintii Cosma si Damian, voi v-ati dat vietile din iubire catre Dumnezeu,si spre ajutorarea aproapelui. V-ati incoronat martiriul cu o curajoasa proclamare a credin Sfintii Cosma si Damian   | Draga Sfanta Cecilia, un lucru sigur pe care-l cunoastem despre tine e ca ai devenit o martira eroica, fidela pana la capat lui Isus. Deasemenea cunoastem ca ai primit harul de a auzi ingerii cantand Sfanta Cecilia   |
Rezultate seo & © by Roagency
Schimb link: